Optimizacija spletnih strani SEO - članki o optimizaciji

Statistika obiska spletne strani Google Analytics - številni koristni podatki o vaših obiskovalcih

Iskalni marketing oz. optimizacija spletnih strani za razliko od drugih oblik oglaševanja nudi številne možnosti merjenja. Vas zanima, kaj počnejo obiskovalci, ko enkrat vstopijo na vašo spletno stran?
 

 

Zunanje povezave spletnih strani

Eden pomembnejši elementov pri optimizaciji spletne strani so zunanje spletne povezave - povezave iz drugih spletnih strani na vašo stran. Te povezave dvigujejo rejting vaše strani in posledično vplivajo tudi na uvrstitev spletne strani v iskalnikih.
 

 

Ključne besede pri optimizaciji spletne strani

Pravilen izbor ključnih besed je najpomembnejši del optimizacije spletne strani. Katere ključne besede bodo naši potencialni obiskovalci uporabili, ko nas bodo iskali preko iskalnikov? Izjemnega pomena za uspeh spletne strani v iskalnikih je, da pravilno ocenimo in izberemo najpomembnejše iskalne fraze.
 

 

Kako iskalniki razvrščajo zadetke?

Kakšna so pravila, po katerih iskalniki razvrščajo zadetke? Ali so pravila znana? Zakaj so nekatere internetne strani uvrščene višje kot druge? Ko spletni pajki (roboti) končajo s ciklom obiskovanja spletnih strani, se s pomočjo posebnih algoritmov naredi indeks dokumentov v iskalniku.
 

 

Osnovna dejstva o delovanju iskalnikov.

Internet je za večino ljudi postal prvi vir, na katerega se obrnejo, kadar iščejo informacije o določenem izdelku ali storitvi. Visoke pozicije spletne strani v iskalnikih omogočajo, da ste kot ponudnik med prvimi ali celo prvi v vaši panogi.
 

 

 

 

Izdelava spletne strani

Izdelava kvalitetnih, tržno usmerjenih spletnih strani.

Izdelava spletnih strani

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Reference - visoke uvrstitve

Visoke uvrstitve naših strank v različnih panogah. 

Optimizacija - reference