OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI - MEDIAPLAY

Optimizacija spletnih strani

Več kot 80 % obiskovalcev v iskalnikih pregleda le 1. stran z zadetki!

Ali je vaša spletna stran med njimi?

Vsak dan veliko število uporabnikov išče storitve in izdelke, ki jih ponuja tudi vaše podjetje. Ali vas najdejo na internetu? Zakaj je vaša konkurenca tako dobre volje?

Vaše potencialne stranke vas iščejo že danes!

Če vas ni v iskalnikih, vas ni na internetu! Si predstavljate, da v vaši dejavnosti več kot 1.000 uporabnikov vsak mesec išče storitve ali izdelke, ki jih ponuja tudi vaše podjetje. Vas pa ne najdejo na internetu. Si predstavljate to veliko količino strank, ki gre mimo vas direktno h konkurenci.

 

Večina obiskovalcev pregleda le prvo stran

Že dalj časa je znano, da večina obiskovalcev (več kot 80 %) v spletnih iskalnikih pregleda le prvo stran z zadetki. Lahko si mislite, kaj pomeni to za obisk spletnih strani, ki so med prvimi desetimi zadetki. Te spletne strani poberejo večino obiska v svoji panogi. In tudi poslov!

 

Optimiziranje strani vam pripelje potencialne stranke

Optimiziranje spletnih strani pripelje na vašo stran kvalitetne obiskovalce - tiste, ki se zanimajo za vaše produkte. To so najkvalitetnejši obiskovalci, ki si jih lahko želite. Ti obiskovalci pridejo na spletno stran na lastno željo. Zaradi tega spletno stran veliko bolj raziščejo (število ogledov podstrani je mnogo večje) in si tudi vzamejo precej več časa za pridobivanje informacij, kot naključni obiskovalci.

 

Ali se oglaševanje Adwords izplača?

Optimizacija spletne strani je veliko cenejša, kot na primer oglaševanje po ključnih besedah v Googlu (Adwords). Pri takem oglaševanju plačujete vsak klik obiskovalca, medtem ko ste pri optimizaciji spletne strani brez skrbi. Več klikov namreč ne pomeni večjega stroška, saj za storitev plačujete mesečni pavšal.

staistika google analytics

 

Izdelava spletne strani

Izdelava kvalitetnih, tržno usmerjenih spletnih strani.

Izdelava spletnih strani

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Reference - visoke uvrstitve

Visoke uvrstitve naših strank v različnih panogah. 

Optimizacija - reference