OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI - MEDIAPLAY

Optimizacija spletnih strani

Optimiziranje spletnih strani za iskalnike - spletno stran pripravimo tako, da jo bodo iskalniki rangirali višje v seznamu zadetkov

Iskalniki uporabjajo preko 200 različnih pravil, po katerih razvrščajo spletne strani v seznamu zadetkov. Optimizacija spletnih strani je postopek priprave spletne strani, pri katerem upoštevamo ta pravila. Z optimizacijo spletno stran naredimo bolj prijazno iskalnikom.

Kaj je optimizacija spletnih strani?

Optimizacija spletnih strani SEO je postopek oziroma niz pravil, po katerih pripravimo spletno stran, da jo iskalniki visoko rangirajo v seznamu zadetkov. Iskalniki imajo svoja pravila (algoritme), po katerih razvrščajo svoje zadetke. Optimizacija za iskalnike SEO pomeni, da pri načrtovanju in izdelavi spletne strani upoštevamo ta pravila. Na ta način je spletna stran veliko bolj prijazna iskalnikom in se zaradi tega pojavi v iskalnikih na boljših pozicijah.  

 

Ali so pravila iskalnikov (algoritmi) znana?

Vsak iskalnik ima svoja pravila, po katerih razvršča zadetke. Ta pravila so zaradi možnosti zlorab strogo varovana skrivnost. Iskalniki uporabnikom dajejo le splošne napotke, kateri faktorji vplivajo na uvrstitev v iskalnikih.

Znano je, da ta hip iskalniki uporabljajo že preko 200 različnih pravil za razvrščanje svojih zadetkov. Iskalniki pravila nenehno spreminjajo in izboljšujejo, vse z namenom, da bi bili rezultati zadetkov čim kakovostnejši in relavantnejši.

 

Zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani?

Internet je v 21. stoletju postal prvi vir informacij za večino ljudi. Uporabniki največkrat iščejo informacije na internetu preko spletnih iskalnikov. Številne raziskave kažejo, da več kot 80 % obiskovalcev v iskalnikih med seznami zadetkov pregleda le prvo stran z zadetki.

To pomeni, da večino poizvedovanj uporabniki opravijo med prvimi 10 ponudniki v seznamu zadetkov. Lahko si mislite, kaj to pomeni za tista podjetja, ki se med temi zadetki nahajajo. Največ povpraševanj, naročnikov in poslov pridobijo prav ta podjetja!. Oglejte si, kako so uvrščene naše stranke!

seo optimiziranje strani

 

Izdelava spletne strani

Izdelava kvalitetnih, tržno usmerjenih spletnih strani.

Izdelava spletnih strani

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Reference - visoke uvrstitve

Visoke uvrstitve naših strank v različnih panogah. 

Optimizacija - reference